Кадър Динко, ФейсбукДинко отново намери възможност да лъсне представата за себе

...
Кадър Динко, ФейсбукДинко отново намери възможност да лъсне представата за себе
Коментари Харесай

Динко: Тръгвам към границата

Кадър Динко, Facebook

Динко още веднъж откри опция да лъсне представата за себе си като за мачо и се закани на мигрантите като заяви данни, които по-скоро клонят към сферата на фантазиите, самовнушенията и пиара.

Динко има вяра, че Борисов е спирал мигрантите по границата.

" Когато Борисов беше на власт по някакъв метод ги спираше. Аз също съм обикалял по границите и съм ги спирал. Потокът стана слаб и стопирах. Но като виждам какво се случва май ще стартира отново.

Така разяснява Динко Вълев, по-известен като “ловецът на бежанци ”, обстановката с мигрантите от Афганистан, съобщи Кмета.бг и Факти.

“Край Драгоман една баба ми звънна обезпокоена, че влезнали в градината, обрали всичко… Днес сутринта разбрах, че е умряла. Това се случва всекидневно в най-различни хора и фамилии ”, означи той.

По думите му е доста неприятно положението на мрежата по границите и има доста напор.

“Те съставляват жива верига, когато мине един от някъде и по вайбър и месинджър си предават къде е безвредно, контактуват непрекъснато, пускат си GPS-а ”, изясни Динко.

Според него те би трябвало да се върнат там откъдето са пристигнали и да не употребяват България като директна страна.

“Ще се върнат като се създадат цивилен отряди. Като изчезнат 10-тина афганистанеца и другите ще знаят, че не би трябвало да се минава от там ”, счита той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР